KONTAKT

Domov » KONTAKT

O NAS

Skozi desetletje izkušenj smo oblikovali celovit paket ponudbe, od razvojnih rešitev, komunikacijskih sporočil do projektnega vodenja. Naša prednost je v fleksibilnosti, individualnem pristopu do stranke, referencah in zaupanju.Skozi desetletno delovanje smo prepoznali poslovne priložnosti, ki so podpora ustanavljanju, razvoju ali rasti podjetij. Ustvarili smo mrežo sodelavcev in podjetij s katerimi tesno sodelujemo na raznih projektih. Specializirani smo na področju pridobivanja nepovratnih sredstev direktno po evropskih programih, vodenja in upravljanja projektov v mednarodnem poslovnem okolju.

Razvoj vsakega posameznika in organizacije je individualen. Vsakdo napreduje v svojem ritmu in s svojo hitrostjo. Družbene spremembe ustvarjajo potrebo vedno novih rešitvah, storitvah in izdelkih. Težišče naših razvojnih aktivnosti je na razvoju IKT, izobraževanju in uvajanju novih storitev. Imamo večletne izkušnje pri razvoju metod dela, sistematizacije in novih storitev in zadnja leta pretežno sodelujemo s podjetji iz EU.

Skozi desetletno delovanje smo prepoznali poslovne priložnosti, ki so podpora ustanavljanju in razvoju podjetij in ustvarili mrežo sodelavcev in podjetij s katerimi tesno sodelujemo.

KDO SMO

Alenka Vodončnik, dipl. prof.

Direktorica
alenka@agencija-ave.si
041 415 447

Leta 1995 diplomirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani iz zgodovine in umetnostne zgodovine. Izkušnje sem pridobivala tako v javnem kot zasebnem sektorju in se leta 2003 odločila za samostojno pot podjetništva. Z delom na različnih projektih sem pridobivala bogate izkušnje, ki jih danes z veseljem delim z vami. Sem predavateljica na področju ustanavljanja in razvoja podjetij, kariernega svetovanja, finančnega opismenjevanja, poslovne odličnosti in odgovornega odnosa vseh zaposlenih. Sem presojevalka poslovne odličnosti po modelu EFQM, članica slovenska mreže mentoric ženskega podjetništva in članica evropske mreže mentoric ženskega podjetništva.
Samsung-slike-23_12_2016-033

Marjeta Vodončnik, dipl. prof.

marjeta@agencija-ave.si
051 410 059

Po zaključeni srednji šoli sem se zaposlila v gospodarstvu in svoje znanje nadgrajevala s študijem ob delu. Leta 2009 sem zaključila šolanje na Ekonomski Fakulteti v Mariboru, smer mednarodna trgovina.

KONTAKT

AVE RAZVOJ d.o.o., Celje

Svetovanje in razvoj

Opekarniška cesta 15 a, 3000 Celje, Slovenia

tel: +386 3 620 97 08

fax: +386 3 620 97 07

gsm: +386 41 415 447

info@agencija-ave.si